Nancy wandelt voor haar oud-collega Rob

30 april 2024 10:48

Nancy werkt als Adviseur Interne Communicatie bij Ecclesia Risk & Benefits en heeft haar sportschoenen al klaar staan, niet alleen om fit te blijven, maar voor een heel bijzondere reden - haar oud-collega Rob. Voor Nancy is Rob meer dan een voormalig collega; hij is een mentor en een vriend. Helaas staat Rob nu tegenover een ernstige diagnose: alvleesklierkanker.

Nancy zegt: "Heb jij iemand die je als een zakelijk voorbeeld ziet? Ik wel. Er staat voor mij maar één persoon stipt op één. En dat is Rob, met wie ik 13 jaar samenwerkte bij mijn vorige werkgever. Ik grapte destijds vaak, trouwens nú nog steeds: 'als ik groot ben, wil ik net zo zijn als Rob'."

De laatste tijd denkt Nancy vaak aan Rob en probeert ze zijn gedachtegoed nog steeds door te vertalen, zowel zakelijk als privé. Tijdens hun samenwerking leerde Rob Nancy belangrijke lessen over ethiek, humor, en het belang van het uitspreken van je hart. Zijn advies hielp haar door vele uitdagingen heen.

Nancy loopt de Run4Daniel 2024 om kanker kansloos te maken, speciaal voor Rob. Elke stap die zij zet, is een stap vooruit in de ondersteuning van het onderzoek naar kanker. Support jij Nancy ook? Lees het bijzondere verhaal van Nancy en doneer