Inschrijfprocedure


Tijdens de inschrijving voor de Run4Daniel is het mogelijk om je in te schrijven als individuele deelnemer of als team. Bedrijven kunnen zich aanmelden via de speciale bedrijvenpagina. Kies de juiste categorie en vul daarna de vragen in. 
Wij vragen je mobiele nummer om je gratis SMS-berichten te sturen over het evenement. 

Minimum leeftijden

Voor deelname aan de Run4Daniel gelden minimumleeftijden en dient een minderjarige deelnemer toestemming te hebben gekregen van een ouder/voogd voor deelname. 

Afstand

Minimumleeftijd 

5 km Run 

13 jaar

10 km Run

14 jaar

5 km Wandeltocht

alle leeftijden

10 km Wandeltocht

alle leeftijden


Kinderen tot en met 12 jaar

Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis deelnemen aan de Wandeltocht van 5 of 10 km onder begeleiding van een betalende voogd of volwassenen. Wanneer je met kinderen van deze leeftijd gaat wandelen kan je dit aangeven bij de extra vragen van de inschrijfmodule. Zo ontvangen zij ook een deelnemerspakket. Kinderen tot en met 12 jaar ontvangen bij de finish gratis een medaille.  

Persoonlijke actiepagina en streefbedrag

Het aanmaken van een actiepagina en vermelden van een streefbedrag is onderdeel van de inschrijfmodule. Of je na inschrijving hier gebruik van maakt en donaties ophaalt, is geheel vrijblijvend en dus niet verplicht. Wij zouden het wel erg waarderen als je je persoonlijke actiepagina onder de aandacht brengt. Elke bijdrage helpt.

Medaille

Wil jij een leuke herinnering aan je deelname aan de Run4Daniel? Dan is het mogelijk om tijdens je inschrijving een medaille te kopen. Let op: op=op.

Bevestigingsmail

Na je inschrijving ontvang je binnen 15 minuten een bevestigingsmail. Niets ontvangen? Check even je spamfolder. 

Meer informatie over je deelname

In de week van het evenement ontvang je meer informatie over je deelname. 

Foutmelding bij het inschrijven?

Krijg jij een melding bij het inschrijven dat het emailadres al bekend is? Log dan rechts bovenin op de website in met het emailadres en wachtwoord van een eerdere deelname. Weet je het wachtwoord niet meer? Klik dan op 'wachtwoord vergeten'. Zodra je ingelogt bent kan je direct inschrijven voor de komende Run4Daniel.