Inschrijfprocedure


Tijdens de inschrijving voor de Run4Daniel is het mogelijk om je in te schrijven als individuele deelnemer of als team. Bedrijven kunnen zich aanmelden via de speciale bedrijvenpagina. Kies de juiste categorie en vul daarna de vragen in. 
Wij vragen je mobiele nummer om je gratis SMS-berichten te sturen over het evenement. 

Kinderen tot en met 12 jaar
Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis deelnemen aan de Wandeltocht van 5 of 10 km onder begeleiding van een betalende voogd of volwassenen. Wanneer je met kinderen van deze leeftijd gaat wandelen kan je dit aangeven bij de extra vragen van de inschrijfmodule. Zo ontvangen zij ook een deelnemerspakket en een medaille. 

Persoonlijke actiepagina en streefbedrag
Het aanmaken van een actiepagina en vermelden van een streefbedrag is onderdeel van de inschrijfmodule. Of je na inschrijving hier gebruik van maakt en donaties ophaalt, is geheel vrijblijvend en dus niet verplicht. Wij zouden het wel erg waarderen als je je persoonlijke actiepagina onder de aandacht brengt. Elke bijdrage helpt.

Medaille
Wil jij een leuke herinnering aan je deelname aan de Run4Daniel? Dan is het mogelijk om tijdens je inschrijving een medaille te kopen. Let op: op=op.

Bevestigingsmail
Na je inschrijving ontvang je binnen 15 minuten een bevestigingsmail. Niets ontvangen? Check even je spamfolder. 

Meer informatie over je deelname
In de week van het evenement ontvang je meer informatie over je deelname. 

Foutmelding bij het inschrijven?
Krijg jij een melding bij het inschrijven dat het emailadres al bekend is? Log dan rechts bovenin op de website in met het emailadres en wachtwoord van een eerdere deelname. Weet je het wachtwoord niet meer? Klik dan op 'wachtwoord vergeten'. Zodra je ingelogt bent kan je direct inschrijven voor de komende Run4Daniel.