Loop of ren tegen kanker tijdens Run4Daniel '24

Ren of loop tegen kanker in het Kralingse Bos

Loop of wandel vrijdag 7 juni 2024 mee tegen kanker tijdens de Run4Daniel. De Erasmus MC Foundation organiseert een wandel- en hardloopevenement in het Kralingse Bos in Rotterdam. Tijdens de sponsorloop Run4Daniel kun je wandelen of hardlopen en haal je geld op voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. 

Sportcomplex De Bosdreef wordt op vrijdag 7 juni omgetoverd tot een gezellig en sfeervol terrein. Terwijl de DJ zijn plaatjes draait, kan jij je alvast opwarmen voor jouw sportieve uitdaging.
Met de diverse foodtrucks op het terrein is er de mogelijkheid om voor- en achteraf te genieten van een hapje of drankje. Of trakteer jezelf op een lekker ijsje.

Vanaf het sportcomplex worden mooie wandelroutes uitgezet waarmee je een rondje Kralingse Plas kunt lopen. Je kunt 5 of 10 km wandelen. Met deze afstanden kan iedereen meedoen (getraind of ongetraind) en zijn kinderen tot en met 12 jaar gratis onder begeleiding van een betalende voogd of volwassene. Ook is er de mogelijkheid om 5 of 10 km hard te lopen. Bekijk binnenkort hier alle onderdelen van de Run4Daniel.

Verschillende looproutes rond Kralingse Plas

Rondom de Kralingse Plas in Rotterdam zijn verschillende looproutes uitgestippeld om te wandelen of hard te lopen voor kankeronderzoek. Ga voor een wandeling van 5 km of 10 km, alleen of samen met vrienden en/of familie. Je kunt deze afstanden ook hardlopen.

Kom in beweging voor een betere behandeling van kanker

De Run4Daniel is onderdeel van de campagne Maak Kanker Kansloos. Met elkaar komen we in beweging voor een betere behandeling van kanker. De Erasmus MC Foundation zet zich in om geld op te halen voor belangrijk wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. 

Inschrijven voor de Run4Daniel

Wacht niet langer en schrijf je in voor de Run4Daniel! Meer weten over de inschrijfprocedure en het aanmaken van een persoonlijke actiepagina? Lees hier meer. 

Wil je alvast de sfeer proeven? Bekijk de aftermovie van de Run4Daniel vorig jaar.


Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Een hardloop- en wandelspektakel als de Run4Daniel is een uitgesproken kans voor bedrijven en relaties om als team sportief bezig te zijn, een onvergetelijke ervaring op te doen en het goede doel te steunen. Voor maar € 40,- per persoon kan jij al iemand uitnodigen om mee te lopen.  Concept programma Tijd Activiteit 17.00 uur Evenemententerrein open - ophalen deelnemersmaterialen mogelijk. Dit kan tot 18.45 uur 18.15 uur Bekendmaking bedrag dat is opgehaald 18.55 uur Warming up 10 KM Run + 10 km Wandelen 19.00 uur Start 10 KM Run + 10 km Wandelen 19.10 uur Warming up 5 KM Run + 5 km Wandelen 19.15 uur Start 5 KM Run + 5 km Wandelen 22.30 uur Einde   Inschrijven voor bedrijvenHet aanmaken van een bedrijventeam en het uitnodigen van collega's of relaties is nog nooit zo makkelijk geweest!Maak een team aan via de bedrijfspagina en elk teamlid kan deelnemen aan een afstand naar keuze. Wil je op factuur betalen? Dat kan! Kies bij de betaalwijze voor 'betaal later'. Na het aanmaken van het team ontvangt de Teamcaptain een bevestigingsmail met daarin een link. Deze link kan gebruikt worden in de uitnodiging. Iedereen die zich wil aanmelden komt daarmee direct in de goede aanmeldflow terecht en wordt onderdeel van jullie team. Met elkaar wordt het nog gezelliger.Goed om te weten:- Inschrijfgeld € 40,- per persoon- De persoon die het team aanmeldt, is geen deelnemer. Wilt hij/zij ook meedoen? Dan dient die persoon zichzelf ook in te schrijven.- Elke deelnemer dient zich aan te melden met een uniek mailadres- Zijn er meer personen enthousiast dan het aantal waarvoor je het pakket hebt afgenomen? Geen probleem. Stuur ons een mail naar onderstaande gegevens met het aantal extra plaatsen dat je wilt afnemenen en wij passen het voor je aan.- Betaling op factuur mogelijk. Kies bij de betaalwijze voor 'betaal later'. Schrijf het bedrijf in!Interesse?Heb je interesse om als bedrijf mee te doen aan de Run4Daniel of wil je meer weten? Neem contact op met Chantal Gerla via c.gerla@erasmusmc.nl of 010-7034802.Mail direct   Samen maken we Kanker Kansloos!
Bedrijven

Opbrengst Run4Daniel gaat naar onderzoek endeldarmkanker

15-08-2023 | 16:00 Endeldarmkanker beter behandelen: dat is het doel van de nieuwe REACT-studie die artsen in het Erasmus MC willen starten. Tijdens deze studie kijken artsen of extra chemotherapie de overleving van endeldarmkanker verbetert. Dit belangrijke onderzoek wordt mogelijk gemaakt dankzij de opbrengsten van onze sportieve evenementen in 2023 (Run4Daniel, Swim4Daniel en L'Étape Rotterdam by Tour de France Charity Rides).    Meer informatie over deze studie is te lezen via deze website. 
Lees meer | Bekijk alle