Loop of ren tegen kanker tijdens Run4Daniel '24

Let op: heb jij een medaille besteld? Op dit moment wordt dit niet goed weergegeven in de emailbevestigingen. Hier wordt aangewerkt. In het systeem wordt het wel goed geregistreerd dus geen zorgen. De verwachting is dat de registratie in de week van 8 april weer goed zal verlopen. Tevens wordt er kort voor het evenement nog een mail verstuurd als afhaalbewijs met de correcte gegevens voor tijdens het evenement.

Ren of loop tegen kanker in het Kralingse Bos

Loop of wandel vrijdagavond 7 juni 2024 mee tegen kanker tijdens de Run4Daniel. De Erasmus MC Foundation organiseert een wandel- en hardloopevenement in het Kralingse Bos in Rotterdam. Tijdens de sponsorloop Run4Daniel kun je wandelen of hardlopen en haal je geld op voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. 

Sportcomplex De Bosdreef wordt op vrijdag 7 juni omgetoverd tot een gezellig en sfeervol terrein. Terwijl de DJ zijn plaatjes draait, kan jij je alvast opwarmen voor jouw sportieve uitdaging.
Met de diverse foodtrucks op het terrein is er de mogelijkheid om voor- en achteraf te genieten van een hapje of drankje. Of trakteer jezelf op een lekker ijsje.

Vanaf het sportcomplex worden mooie wandelroutes uitgezet waarmee je een rondje Kralingse Plas kunt lopen. Je kunt 5 of 10 km wandelen. Met deze afstanden kan iedereen meedoen (getraind of ongetraind) en zijn kinderen tot en met 12 jaar gratis onder begeleiding van een betalende voogd of volwassene. Ook is er de mogelijkheid om 5 of 10 km hard te lopen. Bekijk hier alle onderdelen van de Run4Daniel.

Verschillende looproutes rond Kralingse Plas

Rondom de Kralingse Plas in Rotterdam zijn verschillende looproutes uitgestippeld om te wandelen of hard te lopen voor kankeronderzoek. Ga voor een wandeling van 5 km of 10 km, alleen of samen met vrienden en/of familie. Je kunt deze afstanden ook hardlopen.

Kom in beweging voor een betere behandeling van kanker

De Run4Daniel is onderdeel van de campagne Maak Kanker Kansloos. Met elkaar komen we in beweging voor een betere behandeling van kanker. Dit jaar specifiek voor onderzoek naar een betere behandeling van endeldarmkanker. Lees hier meer over het onderzoek.
De Erasmus MC Foundation zet zich in om geld op te halen voor belangrijk wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. 

Inschrijven voor de Run4Daniel

Schrijf je in voor de Run4Daniel 2024. Meer weten over de inschrijfprocedure en het aanmaken van een persoonlijke actiepagina? Lees hier meer. 

Wil je alvast de sfeer proeven? Bekijk de aftermovie van de Run4Daniel vorig jaar.


Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Een hardloop- en wandelspektakel als de Run4Daniel is een uitgesproken kans voor bedrijven en relaties om als team sportief bezig te zijn, een onvergetelijke ervaring op te doen en het goede doel te steunen. Vanaf € 20,- per persoon kan jij al iemand uitnodigen om mee te lopen.  Concept programma Tijd Activiteit 17.00 uur Evenemententerrein open - ophalen deelnemersmaterialen mogelijk. Dit kan tot 18.45 uur 18.15 uur Bekendmaking bedrag dat is opgehaald 18.55 uur Warming up 10 KM Run + 10 km Wandelen 19.00 uur Start 10 KM Run + 10 km Wandelen 19.10 uur Warming up 5 KM Run + 5 km Wandelen 19.15 uur Start 5 KM Run + 5 km Wandelen 22.30 uur Einde Inschrijven voor bedrijven Het aanmaken van een bedrijventeam en het uitnodigen van collega's of relaties is nog nooit zo makkelijk geweest!Maak een team aan via de bedrijfspagina en elk teamlid kan deelnemen aan een afstand naar keuze. Wil je op factuur betalen? Dat kan! Kies bij de betaalwijze voor 'betaal later'. Na het aanmaken van het team ontvangt de Teamcaptain een bevestigingsmail met daarin een link. Deze link kan gebruikt worden in de uitnodiging. Iedereen die zich wil aanmelden komt daarmee direct in de goede aanmeldflow terecht en wordt onderdeel van jullie team. Met elkaar wordt het nog gezelliger.Goed om te weten:- Inschrijfgeld vanaf € 20,- per persoon- De persoon die het team aanmeldt, is geen deelnemer. Wilt hij/zij ook meedoen? Dan dient die persoon zichzelf ook in te schrijven.- Elke deelnemer dient zich aan te melden met een uniek mailadres- Elke deelnemer kan zijn eigen afstand kiezen bij inschrijving- Zijn er meer personen enthousiast dan het aantal waarvoor je het pakket hebt afgenomen? Geen probleem. Stuur ons een mail naar onderstaande gegevens met het aantal extra plaatsen dat je wilt afnemenen en wij passen het voor je aan.- Betaling op factuur mogelijk. Kies bij de betaalwijze voor 'betaal later'. Schrijf het bedrijf in! Interesse? Heb je interesse om als bedrijf mee te doen aan de Run4Daniel of wil je meer weten? Neem contact op met Chantal Gerla via c.gerla@erasmusmc.nl of 010-7034802.Mail direct   Onderzoek maakt beter, samen maken we kanker kansloos!
Bedrijven

Ecclesia Risk & Benefits wederom trotse partner Run4Daniel

13-03-2024 | 09:51

Ook dit jaar is Ecclesia Risk & Benefits weer trotse partner van Run4Daniel, en hier zijn wij ontzettend blij mee. Ecclesia Risk & Benefits zet zich in voor verschillende maatschappelijke doelen en sociale ondernemingen in Rotterdam en omgeving.

Willeke van de Weerd, managing director Ecclesia Risk & Benefits: “Om de bestrijding van kanker door te zetten, is nog veel onderzoek en dus geld nodig. Daarom zijn evenementen als de Run4Daniel zo belangrijk. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid willen wij met dit evenement een waardevolle bijdrage leveren aan het zo noodzakelijke wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.” Lees hier meer over onze partner.

Doe ook met je collega’s mee aan de Run4Daniel op vrijdag 7 juni. Schrijf je hier gemakkelijk in met een bedrijf via ons speciale bedrijvenplatform. 

Lees meer | Bekijk alle