Inschrijvingen Run4Daniel 2024 geopend!

07 maart 2024 14:27

De Erasmus MC Foundation organiseert op vrijdag 7 juni 2024 de Run4Daniel. De opbrengsten van dit evenement gaan naar wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Dit mooie hardloop- en wandelevenement mag je niet missen!

Loop of wandel vrijdag 7 juni 2024 mee tegen kanker. Sportcomplex De Bosdreef wordt op vrijdag 7 juni omgetoverd tot een gezellig en sfeervol terrein. Terwijl de DJ zijn plaatjes draait, kan jij je alvast opwarmen voor jouw sportieve uitdaging. Met de diverse foodtrucks op het terrein is er de mogelijkheid om voor- en achteraf te genieten van een hapje of drankje. Of trakteer jezelf op een lekker ijsje.

Een wandel- én hardloopevenement voor jong en oud in het Kralingse bos, dat is de Run4Daniel. Met de mogelijkheid om 5 KM of 10 KM te wandelen of hard te lopen, is er voor iedereen een passende afstand, getraind of ongetraind. Onderweg kom je DJ Bootsy Paul tegen op zijn skates. Door zijn beats lijkt het lopen ineens een stuk makkelijker te gaan. 

De Run4Daniel is onderdeel van de campagne Maak Kanker Kansloos. Met elkaar komen we in beweging voor een betere behandeling van kanker. De Erasmus MC zet zich in om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

Help jij mee belangrijk kankeronderzoek mogelijk te maken? Loop mee met vrienden, familie of misschien wel met je werkgever.

Inschrijven kan via onze website of kijk voor meer informatie over bedrijfsdeelname op deze website. Heb je vragen? Bel ons via 010-7034802 of stuur ons een mail naar foundation@erasmusmc.nl.

Onderzoekt maakt beter, samen maken we kanker kansloos!