Run4Daniel

Loop of wandel vrijdag 16 juni 2023 mee tegen kanker. Sportcomplex De Bosdreef wordt omgetoverd tot een gezellig en sfeervol terrein. Terwijl de DJ zijn plaatjes draait, kan jij alvast bedenken bij welk van de foodtrucks je een hapje of drankje wilt gaan halen. Vanaf het sportcomplex worden mooie routes uitgezet door het Kralingse Bos in Rotterdam. Met afstanden van 1 t/m 10 km kan iedereen meedoen. Bekijk hier alle onderdelen van de Run4Daniel. 

De Run4Daniel is onderdeel van de campagne Maak Kanker Kansloos. Met elkaar komen we in beweging voor een betere behandeling van kanker. De Erasmus MC Foundation - Daniel den Hoed Fonds zet zich in om geld op te halen voor belangrijk wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. 

Wil je alvast de sfeer proeven? Bekijk de aftermovie van de Run4Daniel vorig jaar. 

 

Inschrijven
Wacht niet langer en schrijf je in! Meer weten over de inschrijfprocedure en het aanmaken van een persoonlijke actiepagina? Lees hier meer. 

Lees meer Lees minder

Dankzij jarenlang onderzoek, leef ik nog

29-05-2023 | 16:06

Toen Corine met spoed het Erasmus MC werd binnengebracht, hing haar leven aan een zijden draadje. Corine: "Het was eigenlijk een wonder dat ik überhaupt nog naar het ziekenhuis gebracht kon worden. De artsen in het ziekenhuis konden mij gelukkig helpen en hebben er voor gezorgd dat ik er nog ben voor mijn kinderen. Dát is te danken aan jarenlang onderzoek, want behandelingen voor leukemie zijn in de loop der jaren veel en veel beter geworden."

Om de ontwikkelingen van belangrijk onderzoek up to date te houden is er geld nodig. "Veel geld", aldus Corine. "Ook al zijn wij maar zo'n klein onderdeel in het grotere geheel, is het zo belangrijk dat wij ook een steentje bijdragen. Want alle beetjes helpen. Samen maken we kanker kansloos!"

Steun de actie van Corine.

Lees meer | Bekijk alle