Run4Daniel: Voor wie loop jij?

 

Vrijdagavond 26 juni 2020 vindt de 2e editie van de Run4Daniel plaats in het Kralingse Bos in Rotterdam. Het evenement staat geheel in het teken van het goede doel; het Daniel den Hoed Fonds. Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar trekken wij ook dit jaar onze loopschoenen aan. We lopen samen voor een dierbare die te maken heeft (gehad) met kanker. 

Er is voor iedereen een gepaste afstand, of je nu wilt hardlopen of wandelen; schrijf je in voor de 1km Family Run, de 5 km Run, de 10 km Run, de 5 km Wandelen of de 10 km Wandelen.


Naast dat je je door mee te lopen sportief inzet voor wetenschappelijk kankeronderzoek in het Erasmus MC belooft het weer een gezellige avond te worden!


De 1e editie was volledig uitverkocht. Wil jij ook meelopen? Schrijf je dan snel in want vol=vol.

Blijf op de hoogte van alles omtrent Run4Daniel en zet je zelf op aanwezig / geïnteresseerd in het Facebookevenement of volg ons op Instagram.


Samen maken we kanker kansloos!

Wil jij een sfeerimpressie van vorig jaar? Klik dan op de onderstaande aftermovie.

 

Lees meer Lees minder

Nog te gaan

Inschrijvingen 2020 geopend!

16 Jan 2020 14:55

Hartverwarmende acties voor de campagne Maak Kanker Kansloos

9 Aug 2019 10:37

Startnummers editie 2019 uitverkocht!

20 Jun 2019 18:12

Schrijf je in voor de Run4Daniel en ren of wandel op vrijdagavond 26 juni mee op één van de 5 afstanden. 

Kan je niet meedoen, maar wil je wel bijdragen? Geweldig! Steun één van de teams of deelnemers. Klik hieronder op 'Bekijk alle' en vindt de persoon die je wilt steunen met een donatie.