Run4Daniel levert 120.000 euro op voor kankeronderzoek

Het leek een doodgewone vrijdagavond in het Kralingse Bos, maar niets was minder waar. Een kleine 250m verderop was het feest tijdens de Run4Daniel op 16 juni 2023.

Bijna 650 deelnemers hebben hun beste beentje voor gezet om bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Met elkaar hebben zij het geweldige bedrag van € 118.536,- opgehaald!

De sfeer zat er goed in bij iedereen voordat er gestart werd. En om de heupen lekker los te houden na het lopen, zorgde Drumboost voor een spetterend optreden. 

Iedereen werd letterlijk in het zonnetje gezet met het mooie weer. Mooie verhalen zijn met ons en vele anderen gedeeld. Op de herinneringenmuur stonden de aangrijpendste verhalen. Daar doen we het allemaal voor.

Wij willen iedereen enorm bedanken voor hun bijdrage en aanwezigheid.

Samen maken we Kanker Kansloos!

Foto's en aftermovie


Nog even nagenieten van deze geweldige avond? Bekijk hieronder de aftermovie. De foto's zijn te vinden op deze website.

Blijf op de hoogte


Wil jij op de hoogte blijven over de Run4Daniel 2024? Meld je aan voor updates via deze link. Doneren is ook nog mogelijk. Wil jij iemand of kankeronderzoek steunen? Dit kan via deze pagina.

Lees meer Lees minder
van totaal € 100.000 (0%)

Opbrengst Run4Daniel gaat naar onderzoek endeldarmkanker

15-08-2023 | 16:00 Endeldarmkanker beter behandelen: dat is het doel van de nieuwe REACT-studie die artsen in het Erasmus MC willen starten. Tijdens deze studie kijken artsen of extra chemotherapie de overleving van endeldarmkanker verbetert. Dit belangrijke onderzoek wordt mogelijk gemaakt dankzij de opbrengsten van onze sportieve evenementen in 2023 (Run4Daniel, Swim4Daniel en L'Étape Rotterdam by Tour de France Charity Rides).    Meer informatie over deze studie is te lezen via deze website. 
Lees meer | Bekijk alle